Kärsäsirkukset ja lapsi-koira leirit

KEsän 2021 LAPSI-KOIRA -LEIRIT 

KAIKKI LEIRIT TÄYNNÄ.


Leiri on suunnattu 9-14 -vuotiaille nuorille, joilla on kotona koira. Leirillä harjoittelemme mm. koirien kouluttamisen perusteita, temppujen ja hoitotoimenpiteiden tekemistä, koirien ensiapua, virikkeistämistä ja koirien kaunista käsittelyä. Lisäksi ulkoilemme päivittäin koirien kanssa useamman kerran päivässä. Yhtenä päivänä vietämme retkipäivää  kotieläintilalla Tuusulassa ( https://www.pienikotielaintila.fi/  ), jolloin omat koirat jäävät kotiin.
Leiri toteutetaan päiväleirinä, maanantaista perjantaihin klo 09-15 Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen tiloissa Lyijykatu 8.

Otamme enintään 5 lasta/leiri. Leirin hinta on 229 €, hinta sisältää 1 lämpimän aterian päivässä sekä tapaturmavakuutuksen. Vakuutus on voimassa myös matkalla kotoa leiripaikalle sekä takaisin kotiin. Koiran vakuutuksista tulee perheen itse huolehtia. Leirillä on koko ajan 2 ohjaajaa. Leirillä on maskipakko kaikilla osallistujilla.
Koiran tulee olla sen kokoinen ja luonteinen, että nuori kykenee huolehtimaan siitä koko leiripäivän ajan. Koira ei saa olla aggressiivinen muita koiria tai ihmisiä kohtaan. Koira ei myöskään saa olla niin vahva, ettei nuori pysty sitä hallitsemaan. Koirat ovat mukana leirillä 4 päivänä viikosta, yksi päivä on retkipäivä ilman koiria.

Leirin ohjaajina toimivat Marika Räsänen ja Minna Rosendahl, molemmat ammattitutkinnon suorittaneita eläintenkouluttajia. Marika on aiemmalta koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja on työskennellyt useita vuosia koulussa lasten parissa. Minna on aiemmalta koulutukseltaan sairaanhoitaja ja on työskennellyt sairaalan päivystyksessä lähes 20 vuotta.

Valitsemme leirille soveltuvat nuoret ja koirat hakemusten perusteella. Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää sähköpostitse: minna@elainpalvelukeskus.fi.
Hakemuksessa tulee lapsen tietojen lisäksi olla tietoja myös koirasta (rotu, ikä, paino, luonne), sekä toiveet kumpi leiri ajankohta sopisi paremmin. 

Lisätietoa: minna@elainpalvelukeskus.fi / marika@elainpalvelukeskus.fi / info@elainpalvelukeskus / 040-1645914.


SEURAAVAT KÄRSÄSIRKUKSET 2021

Leiri on tarkoitettu aikuisille, jotka haluavat harrastusmielessä kehittää omia eläintenkoulutustaitoja ja tutustua uuteen eläinlajiin.
Leiri toteutetaan viikonloppuleirinä. kahdessa pienryhmässä. Ryhmään mahtuu enintään 6 henkilöä.

Perjantaina molemmat ryhmät ovat paikalla samaan aikaan, jolloin käymme läpi teoriaa possuista (lajityypillinen käyttäytyminen, ravinto, terveys, lisääntyminen, lainsäädäntö) sekä käymme tutustumassa possuihin.

Lauantaina ja sunnuntaina ryhmät on jaettu kahteen; aamupäivä- ja iltapäiväryhmään. Ryhmä 1 kouluttaa lauantaina aamupäivällä ja sunnuntaina iltapäivällä. Ryhmä 2 kouluttaa lauantaina iltapäivällä ja sunnuntaina aamupäivällä.

Koulutus tapahtuu pareittain ja jokainen pari saa oman possun koulutettavaksi. Koulutettavina possuina toimivat minipossu Putti sekä villasikamix -sisarukset Timjami, Neilikka ja Tilli. Possuja on koulutettu aiemmin ja ovat tottuneet käsittelyyn. Putti, Timjami ja Tilli ovat nuorempina olleet elokuva- ja mainoskuvauksissa. Putti käy myös erilaisissa tapahtumissa mm. lasten syntymäpäivillä, vanhusten virkistyspäivillä ja markkinoilla.

Kriteerit leirille osallistumiselle:
  • olet täysi-ikäinen
  • olet kouluttanut omaa eläintäsi ja ymmärrät positiivisen vahvistamisen merkityksen eläintä kouluttaessa
  • et pelkää possua
  • et pelkää likaantua
  • omistat turvakengät tai saat sellaiset lainaksi
  • sinulla on roimasti huumorintajua
Aikataulu (aikatauluja voidaan muuttaa mikäli tulee vain yksi ryhmä):
  • perjantai klo 18.00-20.00 Huom! Mikäli poikkeusolojen vuoksi kielletään yli 10 hengen kokoontumiset, ryhmä jaetaan kahteen ja teoriat pidetään klo 17.00-19.00 ja klo 19.00-21.00.
  • lauantai ryhmä 1 klo 10.00-13.00, ryhmä 2 klo 16.00-19.00
  • sunnuntai ryhmä 2 klo 10.00-13.00, ryhmä 1 klo 16.00-19.00
Leirin hinta: ei vielä päätetty (hintaan sisältyy tapaturmavakuutus, kahvi/tee ja pientä purtavaa)

Kyselyt ja ilmoittautumiset marika@elainpalvelukeskus.fi tai 040 1645914

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.