Hoopers   
Hoopers on agilityn kaltainen laji, missä esteet ovat yleensä maantasolla ja ne juostaan läpi tai kierretään (mm. suora putki, kaari sekä tynnyri. Hoopers soveltuu kaikenikäisille koirille sekä raskasrankenteisille tai fyysisesti rajoittuneille koirille, koska lajissa ei ole hyppyjä. Hoopersissa tavoitellaan koiran luontaista juoksulinjaa ja vältellään äkkijyrkkiä käännöksiä.

Tavoitteena on, että ohjaaja pysyisi rajatulla alueella eikä juokse koiran mukana eli koira etenee itsenäisesti, ohjaajan suullisia ohjauksia kuunnellen.

Hoopers ei sovi ensimmäiseksi kurssiksi. Suosittelemme pentu- ja junnukurssin tai aikuisten alkeiskurssin käymistä ennen kurssille osallistumista.

Hooperskouluttajana toimii Nora Renell

Olen Nora Renell, hoopers- ja agilityvalmentaja.
Olen itse harrastanut agilityä jo toistakymmentä vuotta ja suurimman osan ajasta olen myös agilityä muille kouluttanut. Olen suorittanut Agilityliiton AVA1 ja AVA2 agilityvalmentajan koulutukset, ja tällä hetkellä opiskelen eläintenkouluttajan ammattitutkintoa. Agilityssä minulle tärkeintä on ohjaajan ja koiran yhteistyö ja yhteinen tekemisen ilo.
Hoopers tuli agilityn rinnalle lähes pari vuotta sitten. Se on mukavasti erilainen laji kuin agility. Siinäkin pääsee parhaimmillaan haastamaan itseään koirankouluttajana, mutta ohjaajan ei tarvitse välttämättä juosta, ja laji on fyysisesti koirille huomattavasti serkkulajiaan agilityä vähemmän kuormittavaa. Tykkään myös siitä että Hoopers sopii todella monenlaisille koirille!


HUOM! Syyskuun koulutuskerrat ovat perjantaisin ja lauantaisin! Perjantaisin klo 19-20 ja 20-21 ja lauantaisin klo 14-15 ja 15-16. Perjantain tunnit ovat kentällä 2, lauantain tunnit ovat kentällä 1.

Kurssille voi osallistua niin ensikertalaiset kuin hoopersia jo harrastavat, treenejä voi helpottaa tai vaikeuttaa koirakon tason mukaisesti.

syyskuu
marraskuu
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.