Leirit

KESÄN 2024 LAPSI-KOIRALEIRIT 

Kesän 2024 leiripaikat täynnä. 

Leiri on suunnattu 9-14 -vuotiaille (ikä suuntaa antava) nuorille, joilla on kotona koira tai lähipiirissä koira, jonka saa lainaksi leirin ajan. Leirillä harjoittelemme mm. koirien kouluttamisen perusteita, temppujen ja hoitotoimenpiteiden tekemistä, koirien ensiapua, virikkeistämistä ja koirien kaunista käsittelyä. Lisäksi ulkoilemme päivittäin koirien kanssa useamman kerran päivässä. Yhtenä päivänä vietämme retkipäivää kotieläintilalla Tuusulassa ( https://www.pienikotielaintila.fi/  ), jolloin omat koirat jäävät kotiin.
Leiri toteutetaan päiväleirinä, maanantaista perjantaihin klo 09-15 Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen tiloissa Lyijykatu 8.

Otamme enintään 6 lasta/leiri. Leirin hinta on 249 €, hinta sisältää 1 runsaan lämpimän aterian (ruoka, salaatti, leipä, juoma, jälkiruoka) päivässä, matkakulut kotieläintilalle, sisäänpääsymaksun kotieläintilalle sekä tapaturmavakuutuksen. Vakuutus on voimassa myös matkalla kotoa leiripaikalle sekä takaisin kotiin. Lapsi on myös vakuutettu koko matkan ajan kotieläintilalle ja takaisin Lyijykadulle.
Koiran vakuutuksista tulee perheen itse huolehtia.

Koiran tulee olla sen kokoinen ja luonteinen, että nuori kykenee huolehtimaan siitä koko leiripäivän ajan. Koira ei saa olla aggressiivinen muita koiria tai ihmisiä kohtaan. Koira ei myöskään saa olla niin vahva, ettei nuori pysty sitä hallitsemaan. Koirat ovat mukana leirillä 4 päivänä viikosta, yksi päivä on retkipäivä ilman koiria.

Leirin ohjaajina toimivat Marika Räsänen ja Minna Rosendahl, molemmat ammattitutkinnon suorittaneita eläintenkouluttajia. Marika on aiemmalta koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja on työskennellyt useita vuosia koulussa lasten parissa. Minna on aiemmalta koulutukseltaan sairaanhoitaja ja on työskennellyt sairaalan päivystyksessä lähes 20 vuotta.

Valitsemme leirille soveltuvat nuoret ja koirat hakemusten perusteella. Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää sähköpostitse: minna@elainpalvelukeskus.fi.
Hakemuksessa tulee lapsen tietojen lisäksi olla tietoja myös koirasta (rotu, ikä, paino, luonne), sekä toiveet kumpi leiriajankohta sopisi paremmin. 

Lisätietoa: minna@elainpalvelukeskus.fi / marika@elainpalvelukeskus.fi / info@elainpalvelukeskus / 040-1645914.