Kursseille tulevat säännöt ja peruutusehdot

Noudattamalla yhteisiä sääntöjä voimme pitää hallin ja sen ympäristön siistinä ja naapurit tyytyväisinä. Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja vastaa siitä, että tilat ovat luovutettaessa samassa/siistimmässä kunnossa kuin sinne saavuttaessa. Hallin sääntöjen rikkominen saattaa johtaa harjoitteluoikeuden menettämiseen.

--
Ilmoittautuminen on maksettava varausvaiheessa verkkomaksun kautta.
Mikäli et maksa ilmoittautumista, varauksesi peruuntuu automaattisesti 24 tunnin kuluttua.
Mikäli haluat maksaa kurssin laskulla, asiasta on sovittava sähköpostitse (info@elainpalvelukeskus.fi) tai puhelimitse (040-1645914) ennen kurssin varaamista.
Ilmoittautumiset vain kotisivujen kautta. Emme ota muita ilmoittautumisia vastaan.

Sitoudut myös noudattamaan hallin muita yleisiä sääntöjä sekä peruutusehtoja.

Tunnin kesto 45-50 min, tunti alkaa aina tasatunnein, ellei toisin mainita.

Juoksussa olevat nartut voivat osallistua housut jalassa, mikäli kurssin muut koirat pystyvät treenaamaan juoksuisen nartun läsnä ollessa. Suosittelemme kuitenkin pitämään koulutuksista taukoa juoksujen ajan. Narttu saa olla hallissa vain oman suorituksen ajan. Treenaaminen tapahtuu omalla vastuulla. 

Koiralla tulee olla tavallinen panta tai valjaat sekä tavallinen hihna, kuristuspannat, noutajahihnat ja flexit eivät ole sallittuja.

HSKK:n jäsenet saavat -10% kursseista. Jäsenen tulee ilmoittautumisvaiheessa lähettää kuva jäsenkortista osoitteeseen info@elainpalvelukeskus.fi. Tämän jälkeen alennus huomioidaan laskussa ja muutamme manuaalisesti kurssin hinnan. Tämän jälkeen jäsen voi maksaa kurssimaksun. Täysimääräisenä maksetuista kurssimaksuista emme pysty jälkikäteen antamaan alennusta.

POISSAOLOT

Mikäli et pääse tunnille, siitä tulee ilmoittaa viimeistään 5 tuntia ennen kyseisen tunnin alkamista sähköpostitse info@elainpalvelukeskus.fi tai tekstiviestillä 040-164 5914.

Yllä mainitun ehdon mukaisesti ilmoitetut poissaolot on mahdollista korvata myöhempänä ajankohtana, mutta korvauskerrasta on sovittava 2 viikon sisään kurssin loputtua. Asiakas vastaa itse siitä, että korvauskerrasta on sovittu em. ehdoin. Ilmoittamatta jätetyt poissaolot eivät oikeuta osallistumaan korvaustunnille. Korvaustunti voi olla jokin muu kurssivalikoimassamme oleva tunti (samanhintainen tai halvempi), mikäli samankaltaista tuntia ei ole tuntitarjonnassa, ja kouluttajana voi olla joku muu kuin oma kouluttaja. Mikäli tunti halutaan korvata kalliimmalla tunnilla, erotus tulee maksaa.

Korvaustunnit löytyvät https://www.elainpalvelukeskus.fi/fi/koulutus/korvaustunnit.
Valitse itsellesi sopiva korvaustunti ja ilmoita osallistumishalusta sähköpostitse ja saat meiltä vahvistuksen paikkavarauksesta.
Mikäli sovitulle korvaustunnille ei saavuta tai pääse, tuntia ei voi enää korvata.

Vierailevan kouluttajan tunteja ei ole mahdollista korvata. Oman paikan saa myydä eteenpäin, mikäli on itse estynyt saapumaan paikalle. Paikan myynnistä on ilmoitettava (osallistujan nimi) joko sähköpostitse (info@elainpalvelukeskus.fi) tai puhelimitse/tekstiviestillä (040-1645914).
Agilitykurssien poissaolot korvataan pääsääntöisesti omatoimitreenillä. Asiakkaalle luodaan koodi, millä pääsee ilmaiseksi treenaamaan.

Pidätämme oikeuden perua ulkopuolisen kouluttajan käytännön treenit vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tuolloin osallistumismaksu maksetaan takaisin täysimääräisenä.

HALLIN KÄYTTÄJÄN VASTUU

Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja on vastuussa kaikista aiheuttamistaan/koiransa aiheuttamista vahingoista ja häiriöistä. Käyttäjä sitoutuu tarvittaessa korvaamaan hallille tai esteille itse tai koiransa aiheuttamansa vahingot.
Treenaaminen ja oleilu tapahtuu omalla vastuulla. Hyvinkään eläinpalvelukeskus ei vastaa hallin sisällä tai ulkopuolella tapahtuvista vahingoista.

Koirien tulee olla rokotettuja SKL:n määräysten mukaisesti.

Koiraa, joka on sairastunut hengitystieinfektioon (kennelyskä, keuhkotulehdus, kurkkutulehdus), suolistotulehdukseen tai muuhun tarttuvaksi epäiltyyn sairauteen, ei saa tuoda halliin ennen kuin koira on ollut oireeton kaksi viikkoa. Sairastuneen koiran kanssa samassa taloudessa asuvat koirat tulee myös pitää poissa treenikentältä kaksi viikkoa viimeisten taloudessa esiintyneiden oireiden jälkeen. Ulko- tai sisäloistapauksessa, koira saa tulla hallille, kun loishäädöstä on kulunut viikko.

Koira tulee pitää kytkettynä tai koiralle sopivan kokoisessa häkissä tai autossa, kun se ei ole suoritusvuorossa. Koiran pitää olla aina ohjaajan hallinnassa, eikä se saa toiminnallaan häiritä muita harjoittelijoita eikä aiheuttaa omaisuusvahinkoja. Koira ei saa olla aggressiivinen toisia koiria tai ihmisiä kohtaan.

Kouluttaessa hallillamme sitoudut käyttämään eettisesti kestäviä koulutus- ja käsittelymenetelmiä koirasi kanssa. Tämä koskee myös kaikkia, joilla on hallin tiloissa koira hallinnassa tai jotka käsittelevät hallin tiloissa koiria, oli koira oma tai jonkun muun.

SIISTEYS

Puhdista kenkäsi ja koirasi hiekasta, kurasta ja lumesta ennen halliin menoa, näin matto pysyy mahdollisimman kuivana ja puhtaana. Ulkokengillä ei saa mennä nurmikentälle, jätä ulkokengät niille tarkoitettuihin telineisiin, jotta matto pysyisi puhtaana.

Treenialueelle saa mennä vain sisäkäyttöön tarkoitetuilla, keinonurmelle soveltuvilla puhtailla kengillä tai sukkasillaan. Jos treenaat nastakengillä, nastat saavat olla max 5 mm, metallipiikkien käyttö on kielletty.

Halli ja sen ympäristö on pidettävä siistinä, siivoa roskasi ja koirien jätökset hallin ja tontin roskiksiin. Koirien ulkoilutus tapahtuu hallin aitojen ulkopuolella. Koirien ei saa antaa pissata hallin ulkoseiniin ja koirien jätökset tulee kerätä jalkakäytävien varsilta. Kakkaroskis löytyy sisääntuloväylän aidan vierestä sekä pääsisäänkäynnin (kenttä 1) vierestä.  Naapuriyritysten pihoilla koirien ulkoilutus on ehdottomasti kiellettyä.

Jos hallissa sattuu eritevahinko, omistaja maksaa 25€ eritesakon, sakko maksetaan saman päivän aikana kotisivujen kautta, 
 https://www.elainpalvelukeskus.fi/fi/tuotteet/verkkokauppa
Sakko ei koske eläinpalvelukeskuksen järjestämiä pentukursseja sekä pentuleikkiksiä.

Maksamatta jätetty sakkomaksu voi johtaa hallin käyttökieltoon.
Edellä mainittuja vahinkoja vältät, kun käytät koirasi kunnolla tarpeillaan ennen halliin tuloa ja tarvittaessa treenien aikana.

Tupakointi on kielletty hallissa ja ovien läheisyydessä. Natsat laitettava pääsisäänkäynnin lähettyvillä olevaan metalliseen ämpäriin.

MUITA OHJEITA

 • Tontilla on paljon pysäköintitilaa, pysäköi kuitenkin muut huomioiden.
 • Anna muille treenirauha. Odota vuoroasi ulkona.
 • Halli ei ole koirien leikkipaikka.
 • Eläinpalvelukeskuksen kursseille voi osallistua myös yksittäiselle tunnille, mikäli kurssilla on tilaa. Hinta määräytyy kurssin kokonaishinnasta. Kyselyt vapaista paikoista: info@elainpalvelukeskus.fi.

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

MAKSUTAVAT

Visma Payn-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Agility- ja dobotunnit sekä tilavuokran ja kausikortin voi maksaa myös ePassilla tai Smartumilla. Tunnit/kurssit/tila/kausikortit tulee myös varata/ostaa meidän kotisivujen kautta. Pelkkä maksu liikuntaedun sovelluksen kautta ei riitä. Huomiokenttään ilmoitus liikuntaedulla maksamisesta ja kuittaamme varauksen/oston maksetuksi.

VISMA PAYN -MAKSUPALVELUN YHTEYSTIEDOT

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 3154 2037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta


PERUUTUSEHDOT

 • Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia.
 • Mikäli peruutat kurssin vähintään 14 vrk ennen kurssin alkua, palautamme kurssimaksun ensisijaisesti käyttäjätilin saldolle. Tämän jälkeen peruutetuista kursseista emme palauta rahoja, paitsi ohjaajan tai koiran sairastuessa äkillisesti ja siitä on esittää lääkärin- tai eläinlääkärintodistus.
 • Perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan, jos asiakas peruu kurssin alkamispäivänä tai kurssin alkamisen jälkeen tai ei saavu paikalle.
 • Peruutukset tulee tehdä joko sähköpostitse tai puhelimitse.
 • Mikäli kurssia ei makseta 24 tunnin sisään, paikka vapautetaan automaattisesti seuraavalle.
 • Mikäli et olekaan osallistumassa kurssille, sinun tulee perua tulosi edellä mainituin ehdoin. 
 • Mikäli olet sopinut maksavasi kurssin laskulla, maksamaton lasku EI ole merkki kurssin peruutuksesta. Mikäli et peru kurssia edellä mainituin ehdoin, lasku tulee maksaa.
 • Kaikista pankkitileille palautetuista kurssimaksuista pidätämme 5% käsittelymaksun (vähintään 5€).

ERIMIELISYYDET

Mahdollisissa riitatapauksissa asiat pyritään ratkomaan neuvottelemalla. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)