Tilanvuokrauksen ehdot

Noudattamalla yhteisiä sääntöjä voimme pitää hallin ja sen ympäristön siistinä ja naapurit tyytyväisinä. Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja vastaa siitä, että tilat ovat luovutettaessa samassa/siistimmässä kunnossa kuin sinne saavuttaessa. Hallin sääntöjen rikkominen saattaa johtaa harjoitteluoikeuden menettämiseen.

--

Tilavuokraaja sitoutuu noudattamaan Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen sääntöjä ja vastaa siitä, että tilat ovat luovutettaessa samassa/siistimmässä kunnossa kuin sinne saavuttaessa. Hallin sääntöjen rikkominen saattaa johtaa harjoitteluoikeuden menettämiseen.

1-2 tunnin yksittäiset tuntivaraukset tehdään täältä.
Tuntivaraukset tulee maksaa heti varausvaiheessa.
Tarkemmat ohjeet sekä avainpiilon koodin sähköpostitse päivää ennen varausta. Mikäli varaus tehdään samalle päivälle, ohjeet ja avainpiilon koodi tulee samana päivänä.

Pidemmistä varauksista sekä vakiovarauksista sovittava sähköpostitse/puhelimitse.
Varauksista lähetetään lasku joko yrityksen kotisivujen kautta tai Isolta-laskutusohjelman kautta. Tilavuokra tulee olla maksettu ennen vuokra-ajan alkamista (eräpäivään mennessä). Tarkemmat ohjeet sekä oven avauksista/avainpiilosta sovitaan sähköpostitse.

Halliin saa mennä sisälle kun oma vuokra-aika alkaa. Treeniaika on 50 min ja siirtymäaika ulos on 10 min. Treenit tulee lopettaa viimeistään 50 min kohdalla, jotta kenttä on varmasti tyhjä tasalta seuraavalle vuokralaiselle. Poistuthan hallista omalla ajallasi ja annat seuraavalle treenirauhan. Poistumalla ennen seuraavaa asiakasta säilytetään myös turvavälit eteistilassa.

Vuokra-ajan päättymistä ei voi omatoimisesti pidentää, mikäli tulet myöhässä paikalle tai jos hallille ei tule ketään jälkeesi.

Avainpiilon koodia ei saa missään tapauksessa jakaa ulkopuolisille. Mikäli henkilö antaa avainpiilon koodin ulkopuoliselle, henkilön treenioikeus hallilla päättyy välittömästi. Avainpiilon avain tulee palauttaa välittömästi takaisin paikalleen oven avaamisen jälkeen. Mikäli avainpiilossa olevaa avainta ei palauteta piiloon tai avain katoaa, veloitamme asiakkaalta lukkojen uudelleen sarjoituksen hinnan.

Kentän 2 agilityesteistä puomi ja keinu tulee jättää pitkälle seinälle reunalle siten, että ne ovat turvallisesti suoritettavissa. Muita esteitä ei tarvitse siirtää sivuun.
Maanantaisin ja tiistaisin puomin ja keinun saa jättää myös muualle kuin seinän reunalle (23.4. asti). Kesäkaudella (toukokuu-elokuu) puomi tulee jättää aina pitkälle seinälle.

Mikäli koko kenttä (800 m2) vuokrataan 1-7 tunniksi, vuokraaja sitoutuu siirtämään agilityesteet siististi takaisin kentän 2 puolelle ja laittamaan väliseinät takaisin paikoilleen siten, että molemmat kentät ovat treenikunnossa oman vuokra-ajan loputtua.
Kenttä 2: puomi tulee jättää pitkälle sivulle siten, että se on suoritettavissa. A-este pois renkailta.
Kenttä 1: 2 hyppyestettä, punainen 6 m putki sekä 4 putken painoa, tokon hyppyeste, näyttelypöytä.

KOKO KENTÄN VUOKRAAJA sitoutuu siirtämään agilityesteet siististi takaisin 2 kentän puolelle ja laittamaan väliseinät takaisin paikoilleen. Koko hallia vuokratessa Eläinpalvelukeskuksen väki voi tulla siirtämään väliseinät sivuun sekä siirtämään esteet ja väliseinät takaisin paikoilleen lisämaksusta (100€). 

Mikäli hallia halutaan vuokrata näyttelyitä varten, sopimusehdoista sovitaan erikseen sähköpostitse.

HALLIN KÄYTTÄJÄN VASTUU

Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja on vastuussa kaikista aiheuttamistaan/koiransa aiheuttamista vahingoista ja häiriöistä. Käyttäjä sitoutuu tarvittaessa korvaamaan hallille tai esteille itse tai koiransa aiheuttamansa vahingot. Varauksen tehnyt on vastuussa siitä, että sääntöjä noudatetaan.  Treenaaminen ja oleilu hallilla tapahtuu omalla vastuulla. Hyvinkään eläinpalvelukeskus ei vastaa hallin sisällä tai ulkopuolella tapahtuvista vahingoista. 

Este- tai hallivahingoista on ilmoitettava välittömästi Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen henkilökunnalle puh. 040-1645914.

Koirien tulee olla rokotettuja SKL:n määräysten mukaisesti.

Koiraa, joka on sairastunut hengitystieinfektioon (kennelyskä, keuhkotulehdus, kurkkutulehdus), suolistotulehdukseen tai muuhun tarttuvaksi epäiltyyn sairauteen, ei saa tuoda halliin ennen kuin koira on ollut oireeton kaksi viikkoa. Sairastuneen koiran kanssa samassa taloudessa asuvat koirat tulee myös pitää poissa treenikentältä kaksi viikkoa viimeisten taloudessa esiintyneiden oireiden jälkeen. Ulko- tai sisäloistapauksessa, koira saa tulla hallille, kun loishäädöstä on kulunut viikko.

Juoksuisen nartun kanssa saa treenata hallissa, mutta on kuitenkin suositeltavaa pitää treenitauko juoksujen ajan. Juoksuiset nartut saavat oleskella hallissa vain oman suoritusvuoronsa ajan. Hallissa ollessaan koirilla tulee olla juoksusuojat, myös oman suoritusvuoron aikana. Treenaaminen juoksuisen nartun kanssa tapahtuu aina omalla vastuulla.

Koira tulee pitää kytkettynä tai koiralle sopivan kokoisessa häkissä tai autossa, kun se ei ole suoritusvuorossa. Koiran pitää olla aina ohjaajan hallinnassa, eikä se saa toiminnallaan häiritä muita harjoittelijoita eikä aiheuttaa omaisuusvahinkoja. Koira ei saa olla aggressiivinen toisia koiria tai ihmisiä kohtaan.

Kouluttaessa ja treenatessa hallillamme sitoudut käyttämään eettisesti kestäviä koulutus- ja käsittelymenetelmiä koirasi kanssa. Tämä koskee myös kaikkia, joilla on hallin tiloissa koira hallinnassa tai jotka käsittelevät hallin tiloissa koiria, oli koira oma tai jonkun muun.

SIISTEYS

Puhdista koirasi hiekasta, kurasta ja lumesta ennen halliin menoa, näin matto pysyy mahdollisimman kuivana ja puhtaana. Ulkokengillä ei saa mennä nurmikentälle, jätä ulkokengät niille tarkoitettuihin telineisiin, jotta matto pysyisi puhtaana.

Treenialueelle saa mennä vain sisäkäyttöön tarkoitetuilla, puhtailla kengillä tai sukkasillaan. Jos treenaat nastakengillä, nastat saavat olla max 5 mm, metallipiikkien käyttö on kielletty.

Halli ja sen ympäristö on pidettävä siistinä, siivoa roskasi ja koirien jätökset hallin ja tontin roskiksiin. Koirien ulkoilutus tapahtuu hallin aitojen ulkopuolella. Koirien ei saa antaa pissata hallin ulkoseiniin ja koirien jätökset tulee kerätä jalkakäytävien varsilta. Kakkaroskis löytyy sisääntuloväylän aidan vierestä sekä pääsisäänkäynnin (kenttä 1) vierestä. Naapuriyritysten pihoilla koirien ulkoilutus on ehdottomasti kiellettyä.  

Jos hallissa sattuu eritevahinko (pissa/kakka/oksennus), siivoa se samantien seuraavalla tavalla:
 • merkkaa vahinkopaikka jollain esineellä, esim. kartiolla, jotta löydät vahinkopaikan haettuasi siivousvälineet
 • imuroi Kärcher-imurilla vahinkopaikalta kumirouhe pois ja matto kuivaksi (napit 1 ja 2 on-asentoon)
 • pese matto vielä samalla imurilla (purista kahvassa olevaan liipasinta ja suuttimesta tulee pesuainetta) ja ime matto kuivaksi (vapauta liipasin)
 • lisää kumirouhetta vahinkopaikalle ja tasoita haravalla
 • ILMOITA HENKILÖKUNNALLE VAHINGOSTA JA MÄRKÄIMURIN KÄYTÖSTÄ. Henkilökunta huolehtii imurin tyhjennyksistä.
Lisäksi omistaja maksaa 25€ eritesakon, sakko maksetaan saman päivän aikana kotisivujen kautta
https://www.elainpalvelukeskus.fi/fi/tuotteet/verkkokauppa

Sakko ei koske messumatolla tapahtuvia pentutapaamisia.

Maksamatta jätetty sakkomaksu voi johtaa hallin käyttökieltoon. Mikäli vahinkoa ei siivota asianmukaisesti lähetämme 200€ siivouslaskun.

Edellä mainittuja vahinkoja vältät, kun käytät koirasi kunnolla tarpeillaan ennen halliin tuloa ja tarvittaessa treenien aikana.

Tupakointi on kielletty hallissa ja ovien läheisyydessä. Natsat laitettava pääsisäänkäynnin lähettyvillä olevaan metalliseen ämpäriin.

MUITA OHJEITA

 • Tontilla on paljon pysäköintitilaa, pysäköi kuitenkin muut huomioiden.
 • Anna muille treenirauha. Tule halliin vasta omalla treenivuorolla ja poistu hallista viimeistään treeniajan loputtua.
 • Halli ei ole koirien leikkipaikka.
 • Esteitä ei saa raahata, koska tekonurmi rikkoutuu. Älä siirrä estettä, jos et jaksa nostaa sitä. Ohjeet esteiden siirtämiseen löytyy täältä.
 • Tilavuokrauksen tehnyt huolehtii, että valot ovat sammutettu ja ovet lukittu, jos halli jää tyhjäksi.
 • Kenkätelineen viereisessä hyllyssä olevia tavaroita saa vapaasti käyttää treeneihin. Laatikoista ja kaapeista ei saa omatoimisesti ottaa tavaroita. 

PERUUTUSEHDOT

1-3 tunnin tilanvuokrauksesta perimme täyden hinnan, mikäli peruutus tehdään alle 48 tuntia vuokrauksen ajankohdasta. Myös peruuttamatta jätetyistä vuoroista perimme täyden maksun.

Mikäli peruutus tehdään 2-7 vrk ennen vuokra-ajankohtaa, palautamme vuokrahinnasta 50%.

Yli kolmen tunnin tilavuokrauksen peruutus tulee tehdä 14 vrk ennen vuokra-ajankohtaa. Mikäli peruutus tehdään alle 14 vrk vuokra-ajankohdasta perimme 75% vuokranhinnasta.


MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

MAKSUTAVAT

Visma Payn-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Agility- ja dobotunnit sekä tilavuokran ja kausikortin voi maksaa myös ePassilla tai Smartumilla. Tunnit/kurssit/tila/kausikortit tulee myös varata/ostaa meidän kotisivujen kautta. Pelkkä maksu liikuntaedun sovelluksen kautta ei riitä. Huomiokenttään ilmoitus liikuntaedulla maksamisesta ja kuittaamme varauksen/oston maksetuksi.

VISMA PAYN -MAKSUPALVELUN YHTEYSTIEDOT

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 3154 2037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta


ERIMIELISYYDET

Mahdollisissa riitatapauksissa asiat pyritään ratkomaan neuvottelemalla. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)