Agility omatoimiset ratatreenit   

Nyt on taas mahdollisuus treenata isolla kentällä ja valmiiksi rakennetulla radalla!

seuraavat treenit :
25.-27.12.
-25.12. klo 12-23
-26.12. klo 07-23
 
26.12. hyväntekeväisyystempaus Arpan Nutrolinin sekä Back On Trackin kanssa.
Varaamalla itsellesi ajan omatoimitreeneihin 26.12. klo 9-17, osallistut hyväntekeväisyyteen. Treenivarauksista saadut varat lahjoitetaan lyhentämättömänä Arpan päättämään kohteeseen, kohde päätetään Tapaninpäivän jälkeen. Kohde on Suomessa ja liittyy koiriin.
Arppa on paikalla 26.12. klo 9-17 ja tuolloin saat halutessasi Arpalta koutsausta, ilman lisäkuluja. Treeniajan varanneiden kesken arvotaan Nutrolinin tuotteita.
Tule mukaan treenaamaan ja tekemään hyvää! "
 


-27.12. klo 07-12


Halli on uusi, lämpötila noin +16, Saltexin keinonurmi ja Galicanin esteet. 

Treeniaika on 30 min ja treenin hinta 20 € ja se tulee maksaa heti sähköpostiin tulevan linkin kautta.
Kausikorttilaisille hinta on 10€. Kausikorttilaisella tulee olla voimassaoleva kausikortti treenipäivänä. Mikäli kausikorttilaisen mukana tulee treenaamaan joku kortiton, treenin hinta on normaali 20€/30 min.

Ratapiirros on Ari Kuparisen käsialaa, ja lähetämme jokaiselle treenaajalle ratapiirroksen etukäteen sähköpostiin .
Treenirata on noin 2 lk tasoa, mutta ratapohjaan voi suunnitella myös omat kiemuransa, tai tehdä itselle sopivia pätkiä. RATAPOHJAA EI SAA KUITENKAAN MUUTTAA, jotta rata pysyy kaikille samana.
Halliin voit saapua 5-10 min. aiemmin. Poistuthan hallista viimeistään 10 min treenisi päättymisen jälkeen – näin voimme minimoida samaan aikaan hallissa olijoiden määrän. Kaverin kanssa voi halutessaan varata peräkkäiset ajat ja treenata yhdessä.
Käytäthän käsidesiä saapuessa ja poistuessa, ja huomaat että treenin varaamalla sitoudut hallin käyttösääntöihin (mm. siisteys hallissa).Varaa aika

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.