Arpan Aksat   

Ari  ”Arppa” Kuparisen agility ratatreenit

”Arpan agilitytreenit jatkuvat Hyvinkään Eläinpalvelukeskuksenhallissa. Treenit rakennetaan pääosin hallin isommalle puolikkaalle ja satunnaisesti koko kentälle. Yhteen treeniin yleensä mahdutetaan kohtia, joita voidaan tehdä eri tavoin ja löytää/vahvistaa kullekin koirakolle parhaita ohjausvaihtoehtoja. Yhteinen tekijä kaikille treeneille on niiden tavoite: Hyvä mieli koiralle ja ohjaajalle.”

Ratatreenit on tarkoitettu kisaaville tai kisoihin tähtääville koirakoille. Treenit kestävät n. 2h/kerta, joka sisältää n. 15  min ryhmän yhteisen rataan tutustumisen ja n. 20 min. treeniaikaa/koirakko (ryhmään otetaan 5 koirakkoa).

Kouluttajana treeneissä toimii Ari ”Arppa” Kuparinen.

Ari on harrastanut ja kilpaillut agilityssä noin 12 vuotta ja kouluttanut yli kymmenen vuoden ajan. Arppa No toiminimellä hän on kouluttanut valmennusryhmiä noin kolmen vuoden ajan. Ari on osallistunut kolme kertaa EO-kilpailuihin Nonnih shelttinsä kanssa.

Aikaisemmista Arin valmennettavista menestyneimmät ovat Sanni Kariniemi ja Ville Liukka MM- ja EO yksilömitaleillaan. Lisäksi Ari on toiminut Stella sheltin ( ohjaaja Sonia Delatte) kuntovalmentajana valmistautuessa vuosien 2018 ja 2019 MM-kilpailuihin.

Ari on ollut Sagin vuoden valmentaja 2016 ja 2019. Sekä  toiminut maajoukkueen valmentajana EO-kisoissa 2017-2019 ja MM-kisoissa 2016-2019.


Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.