Hoopers   
Hoopers on agilityn kaltainen laji, missä esteet ovat yleensä maantasolla ja ne juostaan läpi tai kierretään (mm. suora putki, kaari sekä tynnyri. Hoopers soveltuu kaikenikäisille koirille sekä raskasrankenteisille tai fyysisesti rajoittuneille koirille, koska lajissa ei ole hyppyjä. Hoopersissa tavoitellaan koiran luontaista juoksulinjaa ja vältellään äkkijyrkkiä käännöksiä.

Tavoitteena on, että ohjaaja pysyisi rajatulla alueella eikä juokse koiran mukana eli koira etenee itsenäisesti, ohjaajan suullisia ohjauksia kuunnellen.

Hoopers ei sovi ensimmäiseksi kurssiksi. Suosittelemme pentu- ja junnukurssin tai aikuisten alkeiskurssin käymistä ennen kurssille osallistumista.

Hooperskouluttajana toimii Nora Renell. Nora on vieraileva kouluttaja. Poissaolo ei oikeuta korvaustuntiin, mikäli et pääse tunnille, voit yrittää myydä paikkasi jollekin toiselle.


HUOM! Syyskuun koulutuskerrat ovat perjantaisin ja lauantaisin! Perjantaisin klo 19-20 ja 20-21 ja lauantaisin klo 14-15 ja 15-16. Perjantain tunnit ovat kentällä 2, lauantain tunnit ovat kentällä 1.

Kurssille voi osallistua niin ensikertalaiset kuin hoopersia jo harrastavat, treenejä voi helpottaa tai vaikeuttaa koirakon tason mukaisesti.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.