Jenni Junnonaho
Eläintenkouluttaja

Olen eläintenkouluttaja AT Jenni Junnonaho. Lisäksi olen ammatiltani myös eläintenhoitaja ja lähihoitaja. Toimin omalla toiminimelläni Kanta-Hämeen alueella erilaisia koulutuksia tarjoten ja nyt olen päässyt tekemään yhteistyötä Hyvinkään Eläinpalvelukeskuksen kanssa ja koulutan penturyhmiä, junnuryhmiä sekä arkitottelevaisuutta.

Olen työskennellyt eläinhoitolassa useamman vuoden, minkä myötä olen päässyt tutustumaan lähietäisyydeltä monenlaisiin koirarotuihin sekä roturyhmiin ja ennenkaikkea erilaisiin yksilöihin.

Eläintenhoitajaksi opiskelin oppisopimuksella. Teoriaopinnot kävin koulutuskeskus Salpauksessa. Valmistuin eläintenhoitajan ammattitutkinnosta vuoden 2020 toukokuussa. Hieman ennen valmistumistani olin päättänyt kokeilla pääsisinkö opiskelemaan eläintenkouluttajaksi. Hain kouluun Taitotaloon ja pääsin opiskelemaan pitkäaikaista haaveammattiani!

Suoritin opinnot nopeaan tahtiin ja valmistuinkin eläintenkouluttajan ammattitutkinnosta vuoden 2021 syyskuussa. Koulutan eläimiä operantisti tieteeseen pohjaten. Olen Suomen eläintenkouluttajat Ry:n jäsen ja sitoudun kouluttamaan eläimiä Suomen eläintenkouluttajat Ry:n eettisten säännösten mukaan.

Minulla on itselläni kolme koiraa. Yksi sekarotuinen ja kaksi valkoistapaimenkoiraa. Kaikkien kanssa tulee puuhailtua ja kokeiltua erilaisia juttuja, mutta harrastuslajeista rally-toko ja TOKO ovat meille olleet kaikista mieluisimpia.

Henkilökohtaisesti kouluttajana olen eniten kiinnostunut vaikuttamaan lemmikin ja sen omistajan väliseen suhteeseen sekä keskinäiseen ymmärrykseen! Minulle on erittäin tärkeää, että lemmikin ja omistajan yhteiselo sekä harrastaminen on molemmille mukavaa ja palkitsevaa.