Mari Tammenkoski
Eläintenkouluttaja, koirien ravitsemusohjaaja ja raakaruokaohjaaja®

Olen Mari Tammenkoski, eläintenkouluttaja (EAT), koirien ravitsemusneuvoja ja raakaruokaohjaaja® Olen myös toiminut useamman vuoden vapaaehtoisena eri rescue yhdistyksissä.
 Minun sydäntäni lähinnä ovat koirat, koirien hyvinvointi ja koirakon hyvä suhde. Koiran tulee saada olla koira, tehdä koiramaisia juttuja ja elää turvallista elämää.

Koulutusteni ja tekemiseni perustana on luottamuksellinen suhde, ongelman analysointi, kaikkien osapuolten huomioiminen ja sitä kautta tilanteeseen uusien tapojen ja käytösten luominen.

Minun elämääni rikastuttaa tällä hetkellä Taisto, 11-vuotias metsäretkiä ja uimista rakastava terrieri ja Daizy 2-vuotias elämässään kovia kokenut huostaanoton kautta minulle tullut pikkutirri. Tällä hetkellä perheessäämme keskitytään siis hyvään ja terveeseen ikäkoiran eloon ja opetellaan luottamuksen rakentamista ja kerätään yhteisiä muistoja ja kokemuksia.

Olen Suomen Eläintenkouluttajien jäsen ja sitoutunut eettisiin sääntöihin. Tapaamiset onnistuvat niin suomeksi kuin englanniksi.

Ravitsemusneuvonta
Kaipaatko tukea koirasi hyvään ruokintaan, neuvoja syömiseen liittyviin haasteisiin tai uusia ideoita ruokintatapaan? 

Neuvonta sisältää:
- alkukartoituksen sekä (etä)tapaamisen
- kirjalliset ruokinta- ja virikkeistämisohjeet
- seurantatapaamisen
- tuen tapaamisen välillä

Hinta 160€
yhteydenotot: info@elainpalvelukeskus.fi

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.