Jari Kantoluodon kurssi

Jari Kantoluodon vetämä kurssi eri kilpailulajien harrastajille.

Koulutuksen teemoja koirakkokohtaisten tarpeiden mukaan:
- aktiivisuuden, keskittymisen ja yhteistyön rakentaminen
- oikean palkitsemistavan löytäminen eri tilanteissa
- irrottaminen
- peruskäytösten ja vahvistavien käytösten kouluttaminen (seuraaminen, istuminen, maahanmeno, luoksetulo, kieppi, peruuttaminen). Koulutus tapahtuu yksilöllisesti koirakon taidot ja ominaisuudet huomioiden. Koulutus perustuu tehokkaaseen tapaan hyödyntää positiivista vahvistamista.

Jari on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja, joka harrastaa palveluskoiraurheilusta suojelua. Hän on kouluttanut 4 saksanpaimenkoiraa IPO3 luokkaan arvokisatasolle SM- tai MM-tasolle. Jari on Saksanpaimenkoiraliiton pätevöimä maalimies vuodesta 2004, Saksanpaimenkoiraliiton maalimieskouluttaja 8 vuoden ajan sekä Saksanpaimenkoirien ominaisuusarvioija.

Jari on pitänyt luentoja ja koulutusta ympäri Suomea ja ulkomailla mm Virossa, Tanskassa ja Japanissa kaikkien harrastuslajien harrastajille mm. agilitystä, tokosta ja koiratanssista suojeluun ja metsästyslajeihin. Lisäksi hän kouluttaa ja tekee koulutusyhteistyötä poliisikoira-, rajakoira- ja sotilaskoiraohjaajien kanssa mm. Poliisikoirakoulun peruskurssien kouluttajana ja suojelukouluttajana.

Koulutus perustuu oppimisteorioihin, tieteeseen ja omaan kokemukseen. Erityisosaaminen viretilan, motivaation ja stressin kouluttamisesta ja niiden hyödyntämisessä mm. tottelevaisuuden ja korkeisiin motivaatioihin perustuvan hallinnan rakentamisessa.

huhtikuu
toukokuu
kesäkuu
elokuu