Koirahieronta
Hei, olen hevos- ja koirahieroja Nadja Helenius. Olen työskennellyt eläinten parissa yrittäjänä reilut 10v. Ensin hevosten ja tuotantoeläimien parissa, minkä jälkeen kouluttauduin hevoshierojan ammattitutkintoon ja nyt tänä vuonna opiskelin koirahierojaksi. Kotona on ollut aina kotikoiria pihavahtina. Tällä hetkellä meillä on Keeshond. Eläinperheeseen kuuluu myös hevonen, kanoja sekä kissa.

Asiakkaitani ovat niin kotikoirat, aktiiviharrastajat, kilpakoirat, näyttelykoirat, nuoret ja vanhat koirat. Hierontani on koiralähtöistä, seuraan koiran eleitä ja etenen hieronnassa koiran ehdoilla. Käytössäni on myös lääketieteellinen 3b – luokan laserhoitolaite. Laserhoidosta on apua, esim. nivelkipuun, tulehduksiin, turvotuksiin, haavojen hoidossa.

Hieronta kestää noin tunnin ja maksaa 45 euroa.
Laserhoito maksaa 30 euroa.
Oppilastyönä tehty jäsenkorjaus maksaa 35 euroa.

Hoidon voi maksaa käteisellä tai kortilla. Voit varata koirallesi ajan https://vello.fi/koirahierojanadja/hyvinkaan-elainpalvelukeskus
Minut löytää myös Facebookista: Hevos-ja koirahieronta N. Helenius

Tervetuloa!

Koirahieronnasta

Koirat hyötyvät hieronnasta esim. ennaltaehkäisevänä hoitona sekä kuntoutusvaiheessa vammojen jälkeen, rakenteellisissa tai nivelongelmaisissa tapauksissa. Koiran hieronnan tarve voi tulla ilmi esim. haluttomuutena hyppäämään tai liikkumaan kuten aikaisemmin, liikkuminen muuttuu, ärtyisyytenä, käyttäytymisen muutoksena, raajojen jatkuvana nuolemisena.

Koirahieronta vaikuttaa mm. kehon aineenvaihduntaan ja siten auttaa vähentämään lihaskireyksiä. Lihasten elastisuus, koordinaatio sekä palautuminen paranee. Hieronta vaikuttaa usein myös mielialaan positiivisesti.

Koiran tulisi välttää rankkaa liikuntaa vähintään 2 tuntia ennen hierontaa. Koira on hyvä käyttää tarpeillaan ennen hierontaa. Koiralle kannattaa ottaa oma alusta mukaan.

Hieronnan jälkeen on hyvä tarjota koiralle vettä ja käyttää se tarpeillaan, sekä huolehtia että lihakset eivät kylmety. Loppupäivä ja mielellään seuraavakin päivä tulee ottaa rennosti. Koiraa ei hierota jos sillä on juoksu, valeraskaus, kuumetta, infektio, tai koira on tiine. Eläinlääkärin luvalla voidaan hieroa sydänvikainen tai epilepsiasta kärsivä koira.


Ohjeita eläinpalvelukeskukseen hierontaan tuleville

Sisäänkäynti hallin pitkällä sivulla olevasta ovesta. Odota rauhassa ulkona, tulen hakemaan teidät. Älä tule omatoimisesti sisälle, sillä sisällä voi olla koulutus kesken.
Koiran tulee olla kytkettynä pihalla ja sisätiloissa.
Koirien ulkoilutus tapahtuu aitojen ulkopuolella, kerääthän koirasi kakat.
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.