Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen hallin säännöt
Noudattamalla yhteisiä sääntöjä voimme pitää hallin ja sen ympäristön siistinä ja naapurit tyytyväisinä. Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja vastaa siitä, että tilat ovat luovutettaessa samassa/siistimmässä kunnossa kuin sinne saavuttaessa. Hallin sääntöjen rikkominen saattaa johtaa harjoitteluoikeuden menettämiseen.

23.11.21 lähtien pätee seuraavat säännöt koskien koronaviruksen leviämisen ehkäisyä:
 • Hallissa on maskipakko! KAIKKI yli 12-vuotiaat ovat velvoitettuja käyttämään maskia/visiiriä hallilla riippumatta sairastetusta koronasta tai rokotuksista. Mikäli et pysty pitämään maskia, sinun tulee käyttää visiiriä.
 • Agilitytreeneissä saa olla ilman maskia oman suoritusvuoron ajan.  Tauolla käytettävä maskia.
 • Kurssille saa osallistua vain 1 henkilö/koira. Tästä poikkeuksena alaikäinen lapsi, joka on koulutusvastuussa koirasta. Tällöin mukaan saa tulla 1 huoltaja. Lapsi, joka ei kouluta koiraa, ei voi tulla kurssille.  Pentuleikkiksiin edelleen vain 1 henkilö/koira.
 • Hallille ei saa tulla jos olet kipeä tai koet itsesi kipeäksi.
 • Myöskään negatiivisen koronatestin jälkeen ei saa tulla, jos sinulla on vielä oireita.
 • Mikäli olet karanteenissa, pysythän silloin kotona, vaikka olisit oireeton.
 • Odota vuorosi alkamista ulkona.
 • Ovesta kuljetaan turvavälit huomioiden.
 • Pese kätesi kun tulet hallille tai käytä vähintään tarjoamaamme käsidesiä.
 • Noudathan näitä ohjeita, jotta voimme palvella teitä ja pitää hallia auki.

Hallin käyttäjän vastuu

Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja on vastuussa kaikista aiheuttamistaan/koiransa aiheuttamista vahingoista ja häiriöistä. Käyttäjä sitoutuu tarvittaessa korvaamaan hallille tai esteille itse tai koiransa aiheuttamansa vahingot.
Treenaaminen tapahtuu omalla vastuulla.

Este- tai hallivahingoista on ilmoitettava välittömästi Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen henkilökunnalle puh. 040-1645914.

Koirien tulee olla rokotettuja SKL:n määräysten mukaisesti.

Koiraa, joka on sairastunut hengitystieinfektioon (kennelyskä, keuhkotulehdus, kurkkutulehdus), suolistotulehdukseen tai muuhun tarttuvaksi epäiltyyn sairauteen, ei saa tuoda halliin ennen kuin koira on ollut oireeton kaksi viikkoa. Sairastuneen koiran kanssa samassa taloudessa asuvat koirat tulee myös pitää poissa treenikentältä kaksi viikkoa viimeisten taloudessa esiintyneiden oireiden jälkeen. Ulko- tai sisäloistapauksessa, koira saa tulla hallille, kun loishäädöstä on kulunut viikko.

Juoksuisen nartun kanssa saa treenata hallissa, mutta on kuitenkin suositeltavaa pitää treenitauko juoksujen ajan. Juoksuiset nartut saavat oleskella hallissa vain oman suoritusvuoronsa ajan. Hallissa ollessaan koirilla tulee olla juoksusuojat, myös oman suoritusvuoron aikana. Treenaaminen juoksuisen nartun kanssa tapahtuu aina omalla vastuulla.

Koira tulee pitää kytkettynä tai koiralle sopivan kokoisessa häkissä hallissa ja sen välittömässä yhteydessä, kun se ei ole suoritusvuorossa. Koiran pitää olla aina ohjaajan hallinnassa, eikä se saa toiminnallaan häiritä muita harjoittelijoita.

Kouluttaessa hallillamme sitoudut käyttämään eettisesti kestäviä koulutus- ja käsittelymenetelmiä koirasi kanssa. Tämä koskee myös kaikkia, joilla on hallin tiloissa koira hallinnassa tai jotka käsittelevät hallin tiloissa koiria, oli koira oma tai jonkun muun.

Siisteys

Puhdista kenkäsi ja koirasi hiekasta, kurasta ja lumesta ennen halliin menoa, näin matto pysyy mahdollisimman kuivana ja puhtaana. Ulkokengillä ei saa mennä nurmikentälle, jätä ulkokengät niille tarkoitettuihin telineisiin, jotta matto pysyisi puhtaana.

Treenialueelle saa mennä vain sisäkäyttöön tarkoitetuilla, keinonurmelle soveltuvilla puhtailla kengillä tai sukkasillaan. Jos treenaat nastakengillä, nastat saavat olla max 5 mm, metallipiikkien käyttö on kielletty.

Halli ja sen ympäristö on pidettävä siistinä, siivoa roskasi ja koirien jätökset hallin ja tontin roskiksiin. Koirien ei saa antaa pissata hallin ulkoseiniin ja koirien jätökset tulee kerätä jalkakäytävien varsilta. Kakkaroskis löytyy sisääntuloväylän aidan vierestä sekä pääsisäänkäynnin (kenttä 1) vierestä.

Koirat tulee käyttää tarpeillaan aidatun alueen ulkopuolella.

Jos hallissa sattuu eritevahinko (pissa/kakka/oksennus), siivoa se samantien seuraavalla tavalla:
 • merkkaa vahinkopaikka kartiolla
 • imuroi Kärcher-imurilla vahinkopaikalta kumirouhe pois ja matto kuivaksi
 • pese matto vielä samalla imurilla ja ime matto kuivaksi
 • lisää kumirouhetta vahinkopaikalle ja tasoita haravalla
 • ILMOITA HENKILÖKUNNALLE VAHINGOSTA JA MÄRKÄIMURIN KÄYTÖSTÄ. Henkilökunta huolehtii imurin tyhjennyksistä.
Lisäksi omistaja maksaa 25€ eritesakon, sakko maksetaan viikon kuluessa kotisivujen kautta, kohdasta verkkokauppa -> hallin palvelut.

Sakko ei koske eläinpalvelukeskuksen järjestämiä pentukursseja sekä pentuleikkiksiä.

Maksamatta jätetty sakkomaksu voi johtaa hallin käyttökieltoon. Mikäli vahinkoa ei siivota asianmukaisesti lähetämme 100€ siivouslaskun.

Edellä mainittuja vahinkoja vältät, kun käytät koirasi kunnolla tarpeillaan ennen halliin tuloa ja tarvittaessa treenien aikana.

Tupakointi on kielletty hallissa ja ovien läheisyydessä.  Natsat laitettava pääsisäänkäynnin lähettyvillä olevaan metalliseen ämpäriin.

Muita ohjeita

Tontilla on paljon pysäköintitilaa, pysäköi kuitenkin muut huomioiden.

Anna muille treenirauha. Tule halliin vasta omalla treenivuorolla ja poistu hallista viimeistään treeniajan loputtua.

Halli ei ole koirien leikkipaikka.

Esteitä ei saa raahata, koska tekonurmi rikkoutuu. Älä siirrä estettä, jos et jaksa nostaa sitä. Esteiden käyttöohjeet löytyvät agilitypuolen päätyseinältä.

Viimeinen lähtijä sammuttaa valot ja lukitsee ovet. Myös kausikorttitreenaajat huolehtivat, että valot ovat sammutettu ja ovet lukittu jos halli jää tyhjäksi. Yleisillä treenivuoroilla vastuussa on kouluttaja.

Eläinpalvelukeskuksen kursseille voi osallistua myös yksittäiselle tunnille, mikäli kurssilla on tilaa. Hinta määräytyy kurssin kokonaishinnasta (yleensä 19-22€/h). Kyselyt vapaista paikoista: info@elainpalvelukeskus.fi.

Eläinpalvelukeskuksen kurssille osallistuvat

Ilmoittautuminen on maksettava varausvaiheessa verkkomaksun kautta.
Mikäli et maksa ilmoittautumista, varauksesi peruuntuu automaattisesti 24 tunnin kuluttua. 
Mikäli haluat maksaa kurssin laskulla, asiasta on sovittava sähköpostitse (info@elainpalvelukeskus.fi) tai puhelimitse (040-1645914) ennen kurssin varaamista.
Ilmoittautumiset vain kotisivujen kautta. Emme ota muita ilmoittautumisia vastaan.

Sitoudut myös noudattamaan hallin muita yleisiä sääntöjä sekä peruutusehtoja.

Tunnin kesto 45-50 min, tunti alkaa aina tasatunnein, ellei toisin mainita. 
Juoksussa olevat nartut voivat osallistua housut jalassa, mikäli kurssin muut koirat pystyvät treenaamaan juoksuisen nartun läsnä ollessa. Suosittelemme kuitenkin pitämään koulutuksista taukoa juoksujen ajan.

Koiralla tulee olla tavallinen panta tai valjaat sekä tavallinen hihna, kuristuspannat, noutajahihnat ja flexit eivät ole sallittuja.

HSKK:n jäsenille -10% Marikan ja Minnan kursseista. Jäsenen tulee ilmoittautumisvaiheessa laittaa sähköpostilla HSKK:n jäsennumero (info@elainpalvelukeskus.fi), minkä jälkeen lähetämme alennuskoodin kurssimaksua varten. Täysimääräsenä maksetuista kurssimaksuista emme pysty jälkikäteen antamaan alennusta.

Mikäli et pääse tunnille, siitä tulee ilmoittaa viimeistään klo 12 mennessä ennen kyseisen tunnin alkamista sähköpostitse info@elainpalvelukeskus.fi tai tekstiviestillä 040-164 5914.

Yllä mainitun ehdon mukaisesti ilmoitetut poissaolot on mahdollista korvata myöhempänä ajankohtana, mutta korvauskerrasta on sovittava 2 viikon sisään kurssin loputtua. Ilmoittamatta jätetyt poissaolot eivät oikeuta osallistumaan korvaustunnille. Korvaustunti voi olla jokin muu kurssivalikoimassamme oleva tunti (samanhintainen tai halvempi), mikäli samankaltaista tuntia ei ole tuntitarjonnassa, ja kouluttajana voi olla joku muu kuin oma kouluttaja. Mikäli tunti halutaan korvata kalliimmalla tunnilla, erotus tulee maksaa. 

Korvaustunnit löytyvät https://www.elainpalvelukeskus.fi/categories/1407.
Valitse itsellesi sopiva korvaustunti ja ilmoita osallistumishalusta sähköpostitse ja saat meiltä vahvistuksen paikkavarauksesta.

Alle 14 vrk alkavasta kurssista kurssin alkamisajankohtaa saa siirtää maksutta vain painavista syistä kerran (esim. omistajan tai koiran sairastuessa). 

Tilavuokraajat ja kausikorttilaiset

Tilavuokraajat sitoutuvat noudattamaan Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen sääntöjä.

Tuntivaraukset tehdään täältä

Tuntivarauksen peruutukset tehtävä viimeistään 3h ennen varauksen alkua puhelimitse nro. 040-1645914. Kausikorttilaiset voivat perua varauksensa sähköpostiin tulleen varausvahvistuksen kautta.

Yksittäisen tuntivarauksen tehnyt saa tarkemmat ohjeet sekä avainpiilon koodin sähköpostiin. 

Halliin saa mennä sisälle kun oma vuokra-aika alkaa. Treeniaika on 50 min ja siirtymäaika ulos on 10 min. Treenit tulee lopettaa viimeistään 50 min kohdalla, jotta kenttä on varmasti tyhjä tasalta seuraavalle vuokralaiselle. Poistuthan hallista omalla ajallasi ja annat seuraavalle  treenirauhan. Poistumalla ennen seuraavaa asiakasta säilytetään myös turvavälit eteistilassa. 

Vuokra-ajan päättymistä ei voi omatoimisesti pidentää, mikäli tulet myöhässä paikalle tai jos hallille ei tule ketään jälkeesi.

Mikäli koko kenttä vuokrataan 1-7 tunniksi, vuokraaja sitoutuu siirtämään agilityesteet takaisin kentän 2 puolelle ja laittamaan väliseinät takaisin paikoilleen siten, että molemmat kentät ovat treenikunnossa oman vuokra-ajan loputtua.

Kausikortin ostaneet saavat avainpiilon koodin sähköpostitse. 
Kenttä 1 oveen on mahdollista vuokrata avain. Avain tulee noutaa erikseen sovittuna ajankohtana eläinpalvelukeskuksen tiloista. Avaimesta veloitamme 40€ pantin, joka palautetaan avainta palautettaessa. Palauttamattomasta tai hävitetystä avaimesta emme palauta panttia takaisin.
Avainpiilon koodia ei saa missään tapauksessa jakaa ulkopuolisille. Mikäli henkilö antaa avainpiilon koodin ulkopuoliselle, henkilön treenioikeus hallilla päättyy välittömästi. Avainpiilon avain tulee palauttaa välittömästi takaisin paikalleen oven avaamisen jälkeen. Mikäli avainpiilossa olevaa avainta ei palauteta piiloon tai avain katoaa, veloitamme asiakkaalta lukkojen uudelleen sarjoituksen hinnan.

Kortilla saa olla kaksi voimassaolevaa tuntivarausta. Mikäli kortin haltijalla on enemmän kuin kaksi aktiivista varausta, lähtee seuraavista varauksista automaattisesti lasku. 

Kausikortti on tarkoitettu vain kortin haltijalle, ylimääräisistä treenikavereista veloitamme 15€/h/ treenaaja. Treenikaverin nimi on ilmoitettava etukäteen, myös silloin jos treenikaverilla on oma voimassaoleva kausikortti. Ilmoituksen voi tehdä varausvaiheessa lisätietoja kohtaan. 
Kaveritreenimaksu tulee suorittaa ennen treenejä sivuillamme: https://www.elainpalvelukeskus.fi/products/webshop?category_id=1883 
Maksuvaiheessa ilmoitetaan milloin ja kenen kanssa kaveri tulee treenaamaan.

Kausikorttilainen voi tuoda oman valmentajan mukaan veloituksetta, mutta kyseinen henkilö ei saa treenata.

Kausikorttia ei saa käyttää omaan liiketoimintaan. Kausikortti on tarkoitettu kortin haltijan oman koiran treenaamiseen, ei muiden kouluttamiseen.

Agilityesteistä puomi tulee jättää pitkälle seinälle reunalle siten, että se on turvallisesti suoritettavissa.
Tiistaisin ja keskiviikkoisin puomin saa jättää myös muualle kuin seinän reunalle (27.4. asti). Kesäkaudella (toukokuu-elokuu) puomi tulee jättää aina pitkälle seinälle. 

Muut tapahtumat

Ilmoittautumiset luennoille, ulkopuolisen kouluttajan käytännön treeneihin, omatoimiratatreeneihin ym. tapahtumiin ovat sitovia. Mikäli osallistuminen perutaan vähintään 14 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista emme palauta rahoja, paitsi osallistujan tai koiran sairastuessa ja siitä on esittää lääkärin-/eläinlääkärintodistus. Palautamme rahat ensisijaisesti asiakkaan saldolle. Mikäli rahat halutaan palautettavan tilille, pidätämme 5% käsittelymaksun (kuitenkin vähintään 5€).
Paikan saa yrittää myydä eteenpäin, mikäli on itse estynyt saapumaan paikalle. Paikan myynnistä on ilmoitettava (osallistujan nimi) joko sähköpostitse (info@elainpalvelukeskus.fi) tai puhelimitse/tekstiviestillä (040-1645914).

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Maksutavat

Visma Payn-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.
Agility- ja dobotunnit sekä tilavuokran ja kausikortin voi maksaa myös ePassilla tai Smartumilla. 

Visma Payn -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 3154 2037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.