Tilavuokraus
Tilaa saa vuokrata yksityiset, yritykset ja yhdistykset.

Halli on noin 1000m2, josta koulutustilaa on 800m2. Koulutustila on matotettu Saltex-matolla kumirouhetäytteellä. Matto soveltuu hyvin mm. agilityn harrastamiseen. Koulutustila on jaettu kahteen osaan, joista toinen on 500 m2 ja toinen 300 m2. Isompaan tilaan on sijoitettu agilityesteet. Tilat voidaan yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin tila soveltuu erinomaisesti moneen käyttöön, esim. agilitykisoihin, jalostustarkastuksiin, rally-tokokisoihin, pieniin näyttelyihin.

Pienempää messumattoaluetta voi vuokrata myös pentutapaamisiin. Pentutapaamisissa messumattoalueella ei ole eritesakkoa. Hinta 25€/h. Pentutapaamisiin on mahdollista saada mm. leluja ja pieni agilityputki. Messumattoalueen vuokrauksesta ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Halli on lämmin (talvisin n. +16), sieltä löytyy myös wc:t sekä kauppa.

Erilaisia luentoja varten tiloista löytyy myös videotykki, valkokangas sekä tuolit noin 50 hengelle.

Tilaa vuokratessa vuokraaja saa lainata vapaasti tilassa olevia koulutustarvikkeita (esim. kartiot, hyppyeste, alokasluokan rally-tokokyltit ja tilanjakajat).

Vuokraajaa koskee kaikkia asiakkaita koskevat säännöt sekä peruutusehdot.

Kenttä 1                              Kenttä 2

    


HINNASTO

KENTTÄ 1 (300m2)
  • Arkisin klo 7-16 27 €/h (sis alv)
  • Arkisin klo 16-23 ja viikonloppuisin klo 7-23 37€/h (sis alv)
KENTTÄ 2 (500m2)
  • Arkisin klo 7-16 37€/h (sis alv)
  • Arkisin klo 16-23 ja viikonloppuisin klo 7-23 47€/h (sis alv)
Varauskalenteriin →

HUOM! Tilavuokra tulee maksaa heti sähköpostiin tulleen linkin kautta.
MIKÄLI ET MAKSA TILAVUOKRAA VARAUSTA TEHDESSÄ VELOITAMME 5€ ”OVENAVAUSMAKSUN”

Kausikortti

Kausikorttien hinnat: 2kk kortti 90€ (sis alv), 4kk kortti 168€ (sis alv), 8kk kortti 296€ (sis alv). HSKK-jäsenille -10% alennus 4,6 ja 8 kk korteista.

Muut

Mikäli haluat varata jomman kumman kentän useammaksi tunniksi, kysy tarjous sähköpostitse.
Koko kentän voi varata sähköpostitse tai puhelimitse.
Koko hallin pidemmästä vuokra-ajasta kysyttävä tarjous (norm. 62€/h).

Tilanvuokrauksen ehdot

Vuoro alkaa tasalta ja sen kesto on 50 min. Eli treenit on lopetettava 10 min ennen tasatuntia. Näin turvaamme mm. sen, että eteistilaan ei tule ruuhkaa ja että seuraava vuokralainen pystyy aloittamaan treenivuoronsa ajallaan.
Ulkoilutus tapahtuu hallin aitojen ulkopuolella. Samassa pihapiirissä olevan yrityksen alueella sekä naapuriyritysten pihalla koirien ulkoilutus on ehdottomasti kiellettyä. Koira tulee olla kytkettynä, myös piha-alueella.
Kerää koirasi jätökset. Me tarjoamme kakkapusseja ja pihassa on kaksi roskista.

Sisäänkäynti kentälle 1 tapahtuu hallin pitkällä seinällä olevasta ovesta, kentälle 2 hallin päädystä. Kentän 1 avainpiilo on oven vasemmalla puolella, kentän 2 taas oikealla puolella. Laitathan avaimen heti takaisin piiloon ja sekoita avainpiilon numerosarja. Kentän 1 ovessa on sähkölukko, jos avain ei jostain syystä toimi tai jää lukkoon jumiin, älä väännä avainta väkisin. Jos avain ei käänny, töni ovea. Avaimen tulee kääntyä helposti lukossa.

Puhdista kenkäsi ja koirasi hiekasta, kurasta ja lumesta ennen halliin menoa, näin tilat pysyvät mahdollisimman kuivana ja puhtaana. Kenkätelineiden luona on tassupyyhkeitä.

Suljethan oven perässäsi kunnolla kiinni turvallisuus- ja lämpökustannussyistä. Älä jätä ovea raolleen.

Valokatkaisijat sijaitsevat kentän 1 vieressä olevalta messumattoalueelta. Alueella on sohva ja sen oikealla puolella on ruskea sähkökaappi. 4 nuppia (merkitty) käännetään oikealle. Samat nupit käännetään pystyasentoon kun sammutat valot lähtiessäsi. Kaapin oikealla puolella on ns. keittiövalo, sen voi jättää päälle kun lähdet hallista pimeään aikaan.

Kentälle saa mennä vain sisäkäyttöön tarkoitetuilla, keinonurmelle soveltuvilla puhtailla kengillä (nastat max. 5 mm, metallipiikkien käyttö kielletty) tai sukkasillaan. Ulkokengillä ei saa mennä kentälle, jätä ulkokengät niille tarkoitettuihin telineisiin.

Kentällä 2 on agilityesteet. Kenttää saa käyttää muuhunkin kuin agilityn treenaamiseen. Mikäli siirrät esteitä, sinun ei tarvitse treenin päätyttyä siirtää niitä takaisin. Ainoastaan puomi pitää olla hallin pitkällä sivulla siten, että se on suoritettavissa. Tiistaisin ja keskiviikkoisin puomi saa olla muuallakin kuin sivulla (27.4. saakka). Hyvinkään Seudun Kennelkerhon treeniryhmä siirtää puomin keskiviikkoiltana takaisin pitkälle sivulle.
Numerokyltit sekä keppien ohjurit tulee joka treenin jälkeen siivota pois. Muutenkin pidä yleisilme siistinä (siirrä tarpeettomat painot, siivekkeet ja rimat sivuun).

Mikäli koko kenttä vuokrataan 1-7 tunniksi, vuokraaja sitoutuu siirtämään agilityesteet takaisin kentän 2 puolelle ja laittamaan väliseinät takaisin paikoilleen siten, että molemmat kentät ovat treenikunnossa oman vuokra-ajan loputtua.

Juoksuisen nartun kanssa saa treenata hallissa, mutta on kuitenkin suositeltavaa pitää treenitauko juoksujen ajan. Juoksuinen narttu saa oleskella hallissa vain oman suoritusvuoronsa ajan. Hallissa ollessaan koiralla tulee olla juoksusuojat, myös oman suoritusvuoron aikana, ja ne tulee pukea jo ulkona. Treenaaminen juoksuisen nartun kanssa tapahtuu aina omalla vastuulla.

Lähtiessäsi huolehdi ulko-ovi kunnolla kiinni! Erityisesti kenttä 1 ovi on välillä hankala laittaa kiinni. Varmista että ovi on lukossa painamalla kahvaa alas ja vetämällä ovea.

Treenaaminen tapahtuu omalla vastuulla. 
Hallin käyttäjä on vastuussa kaikista aiheuttamistaan/ koiransa aiheuttamista vahingoista ja häiriöistä. Käyttäjä sitoutuu tarvittaessa korvaamaan hallille tai esteille itse tai koiransa aiheuttamansa vahingot.

Este- tai hallivahingoista on ilmoitettava välittömästi Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen henkilökunnalle puh. 040 1645914.

Kouluttaessa hallillamme sitoudut käyttämään eettisesti kestäviä koulutus- ja käsittelymenetelmiä koirasi kanssa. Tämä koskee myös kaikkia, joilla on hallin tiloissa koira hallinnassa tai jotka käsittelevät hallin tiloissa koiria, oli koira oma tai jonkun muun.

Noudattamalla yhteisiä sääntöjä voimme pitää hallin ja sen ympäristön siistinä ja naapurit tyytyväisinä. Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja vastaa siitä, että tilat ovat luovutettaessa samassa/siistimmässä kunnossa kuin sinne saavuttaessa. Hallin sääntöjen rikkominen saattaa johtaa harjoitteluoikeuden menettämiseen.

Meillä on 25 € eritesakko. Vahingon sattuessa, löydät siivousohjeet ja imuri 1 kentän vieressä sijaitsevalta messumattoalueelta. Pissavahingon sattuessa muista merkata paikka ennen kuin poistut hakemaan siivousvälineitä. Maksamatta jätetty sakkomaksu voi johtaa hallin käyttökieltoon. Mikäli vahinkoa ei siivota lähetämme 100€ siivouslaskun.

PERUUTUSEHDOT

  • Tuntivarauksen peruutukset tehtävä viimeistään 3h ennen varauksen alkua puhelimitse nro. 040 1645914. Palautamme maksun ensisijaisesti käyttäjätilin saldolle.
  • Emme palauta maksua, mikäli peruutus tehdään alle 3 tuntia varauksen alkamista, pois lukien sairastapauksissa, mikäli on esittää lääkärin- tai eläinlääkärintodistus.
  • Kaikista pankkitileille palautetuista maksuista pidätämme 5% käsittelymaksun (vähintään 5€).

Käythän tutustumassa meidän sääntöihin.
Meillä on tallentava kamerajärjestelmä, lisätietoa tietosuojakäytäntö-sivulta.


Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.