Rally-toko   
Rally-toko on hauskaa yhdessä tekemistä koiran kanssa, jota voivat harrastaa kaikenkokoiset ja -ikäiset koirat ja ihmiset. Koiralla tulee olla perustaidot hallussa mm. istu, maahan, perusasento ja seuraamisen alkeita. Tärkeintä on iloinen ja rento yhdessä tekeminen. Rally-tokossa on elementtejä tokosta, koiratanssista ja agilitysta.
Kurssi ei sovi ensimmäiseksi kurssiksi.  Koiralla tulee olla perustaidot hallussa mm. istu, maahan, perusasento ja seuraamisen alkeita.
Pennuille suosittelemme ensin pentu- ja junnukurssin käymistä.

Voit lukea tarkemmin lajista ja tutustua tehtäväkyltteihin osoitteesta www.rally-toko.fi.
Tutustu Rally-tokoon   
Kurssilla tutustutaan rally-tokon sääntöihin ja alokasluokan tehtäväkyltteihin, sekä tehdään lyhyitä radan pätkiä.

lokakuu
Rally-toko jatko   
Sopii koirakoille, jotka käyneet tutustu rally-tokoon kurssin tai muuten alo-luokan kyltit jo tuttuja. Kurssilla tehdään niin tekniikka- kuin ratareenejä. ja tutustutaan myös AVO-luokan kyltteihin.

lokakuu
marraskuu
ALO/AVO Ratatreeni kurssi   
Treenit tarkoitettu  ALO- ja  AVO-luokan koirakoille. Treeneissä tehdään ratatreenejä. Sopii koirakoille, jotka tehneet jo ratreenejä, osaavat myös AVO-luokan kyltit ja mahdollisesti jo kisaavat.

lokakuu

VOI/MES   
Treenit tarkoitettu VOI- ja MES-luokan koirakoille. Treeneissä tehdään niin tekniikka- kuin ratatreenejä.
(Mikäli haluat varata paikan kurssimuotoisesti samalle kellon ajalle ja päivälle koko kesän treeneihin 5krt, saat kurssimaksusta 10€alennuksen). Halutessasi varata treenit kurssimuotoisesti, laita viestiä; marika@elainpalvelukeskus.fi

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Rally-toko klinikka 25min. yksäreinä   
Tule saamaan vinkkejä, miten viedä jotain tiettyä liikettä/ kylttiä eteenpäin tai miten rakentaa kisamaista suoritusta. Klinikalla voidaan tehdä kokonaista rataa tai vain tiettyjä kylttejä.
Tuo oma aihe klinikalle ja työstetään sitä yhdessä.
Klinikka toteutetaan 25 min.  yksäreinä.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.


Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.