Rally-toko   
Rally-toko on hauskaa yhdessä tekemistä koiran kanssa, jota voivat harrastaa kaikenkokoiset ja -ikäiset koirat ja ihmiset. Koiralla tulee olla perustaidot hallussa mm. istu, maahan, perusasento ja seuraamisen alkeita. Tärkeintä on iloinen ja rento yhdessä tekeminen. Rally-tokossa on elementtejä tokosta, koiratanssista ja agilitysta.
Kurssi ei sovi ensimmäiseksi kurssiksi.  Koiralla tulee olla perustaidot hallussa mm. istu, maahan, paikallaolo, perusasento ja seuraamisen alkeita.
Pennuille suosittelemme ensin pentu- ja junnukurssin käymistä sekä harrastuskoiran perustaidot kurssia. Alaikäraja kurssille on 6kk.

Voit lukea tarkemmin lajista ja tutustua tehtäväkyltteihin osoitteesta www.rally-toko.fi.
Rally-toko eskari   
Rally-toko eskarissa vahvistetaan rally-tokossa vaadittavia perustaitoja mm. kontaktia, perusasentoa+seuraamista, paikallaoloja, kehonhallintaa.
Kurssi sopii erinomaisesti  junnukurssin jälkeen ennen tutustu rally-tokoon kurssia tai myös aikuisille koirakoille, joilla on vielä perustaitojen kanssa hiottavaa.

elokuu

Tutustu Rally-tokoon   
Kurssilla tutustutaan rally-tokon sääntöihin ja alokasluokan tehtäväkyltteihin, sekä tehdään lyhyitä radan pätkiä. Kurssi sopii rally-tokon pohjataidot käyneille koirakoille tai koirakoille joilla jo perustaidot hallussa; perusasento, seuraaminen, istu+maahan ja paikallaolot.

syyskuu
Rally-toko jatko   
Sopii koirakoille, jotka käyneet tutustu rally-tokoon kurssin tai muuten alo-luokan kyltit jo tuttuja. Kurssilla tehdään niin tekniikka- kuin ratareenejä. ja tutustutaan myös AVO-luokan kyltteihin.

syyskuu
Tekniikkatreenit   
Treeneissä tehdään yksittäisiä kylttejä tai treenataan jotain tiettyä osa-aluetta.

heinäkuu
elokuu

Ratatreenit   
Ratareenejä 

heinäkuu
elokuu
Rally-toko klinikka 25min. yksäreinä   
Tule saamaan vinkkejä, miten viedä jotain tiettyä liikettä/ kylttiä eteenpäin tai miten rakentaa kisamaista suoritusta. Klinikalla voidaan tehdä kokonaista rataa tai vain tiettyjä kylttejä.
Tuo oma aihe klinikalle ja työstetään sitä yhdessä.
Klinikka toteutetaan 25 min.  yksäreinä.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.