Rally-toko   
Rally-toko on hauskaa yhdessä tekemistä koiran kanssa, jota voivat harrastaa kaikenkokoiset ja -ikäiset koirat ja ihmiset. Koiralla tulee olla perustaidot hallussa mm. istu, maahan, perusasento ja seuraamisen alkeita. Tärkeintä on iloinen ja rento yhdessä tekeminen. Rally-tokossa on elementtejä tokosta, koiratanssista ja agilitysta.
Kurssi ei sovi ensimmäiseksi kurssiksi. Pennuille suosittelemme ensin pentu- ja junnukurssin käymistä.

Voit lukea tarkemmin lajista ja tutustua tehtäväkyltteihin osoitteesta www.rally-toko.fi.
Tutustu Rally-tokoon   
Kurssilla tutustutaan rally-tokon sääntöihin ja alokasluokan tehtäväkyltteihin, sekä tehdään lyhyitä radan pätkiä.

maaliskuu
Rally-toko jatko   
Sopii koirakoille, jotka käyneet tutustu rally-tokoon kurssin tai muuten alo-luokan kyltit jo tuttuja. Tutustutaan myös AVO-luokan kyltteihin.

tammikuu
maaliskuu
Rally-toko avoin luokka   
Avoimen luokan kurssille voi osallistua koirakot, jotka hallitsevat jo alo-luokan kyltit ja mahdollisesti jo kisaavat alo- tai avo-luokassa.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Ratatreenit   
Hannele Pirttimaan ohjaamissa ratatreeneissä tehdäänkilpailuradanomaisia ratoja, joissa on mahdollisuus valita omien tarpeiden mukaan joko helpompi tai hieman haastavampi vaihtoehto.Kaikki radalla olevat tehtävät käydään perusteellisestiläpi rataantutustumisessa ja tarvittaessa pohditaan yhdessä, mitkä ovatkoirakolle tärkeimpiä treenattavia asioita kyseisessätreenissä. Koska kyseessä on treeni eikä kisa, palkkaaminen on sallittuaja suotavaa! Kouluttajana treeneissä toimii Hannele Pirttimaa, Hannele on rally-tokon ylituomari ja ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja.

Treenit pidetään mikäli ryhmään osallistuu väh. 3 koirakkoa. Hinta 23€/ koirakko/ kerta. (tunnille mahtuu 5 koirakkoa)

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Rally-toko yksittäiset tunnit   
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.