Aktivoiva jäljestys   

Haistelu kuuluu koiran lajityypilliseen käyttäytymiseen ja hajuaisti onkin koiran vahvin aisti. Jälkikurssilla valjastamme tuon jatkuvasti nuuhkuttelevan nenän mukavaan yhteiseen puuhaan.

Kurssi on tarkoitettu koirakoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta jäljestämisestä.  HUOM! Kurssilla ei ole tarkoitus treenata kisanomaista metsäjälkeä. Kurssilla opetellaan ajamaan ihmisjälkeä ja viimeisellä kerralla voidaan kokeilla myös verijälkeä.

Kurssiin sisältyy: n. 1h luento ja 4 käytännön treenikertaa. Yksi treenikerta kestää n. 1,5-2h ja kurssille otetaan maksimissaan 4 koirakkoa.
Kurssi soveltuu kaikenikäisille ja -rotuisille koirille omistajineen. Kurssi sopii loistavasti myös  aroille kuin remmiräyhille, koska jäljestämme yksi koira kerrallaan. Huomioithan, että treenimaastot ovat kauempana keskustasta, joten tarvitset auton. Ja koiran olisi hyvä osata odottaa autossa rauhassa.
Luento pidetään Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen tiloissa ja käytännön treenit erikseen ilmoitettavissa maastoissa.Aktivoiva jälkikurssi, alkeet   
Alkeiskurssi tarkoitettu koirakoille , joilla ei ole aiempaa kokemusta jäljestyksestä.
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Aktivoiva jälkikurssi, jatko   
Kurssi tarkoitettu alkeiskurssin käyneille koirakoille.
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Jälkitreenit yksittäiset tunnit   
Treenit tarkoitettu meillä alkeiskurssin käyneille.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.