AjankohtaistaKoronaohjeistuksiin muutos

THL on muuttanut 8.1. lähtien maskinkäyttösuosituksia.
Kasvomaskin käyttöä suositellaan 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille.
Näin ollen myös me muutamme meidän suosituksia THL:n suositusten mukaisiksi. Muutos astuu voimaan 11.1.21.

https://thl.fi/fi/-/thl-paivitti-maskisuositusta-maskin-kayttoa-suositellaan-jatkossa-yli-12-vuotiai...

Kertauksen vuoksi tässä meidän ohjeistukset kokonaisuudessaan:

1. kursseillemme sekä yksittäisille tunneille saa osallistua vain 1 HENKILÖ/KOIRA. Mikäli koiran kanssa treenaava on lapsi, voi 1 huoltaja osallistua kurssille. Mutta tämä vain siinä tapauksessa, että lapsi tosiaan on ainoa, joka tunneillamme kouluttaa koiraa.
Pentuleikkiksiin saa osallistua vain 1 henkilö/koira.

2. VAHVA MASKISUOSITUS on ollut jo pidempään ja hienosti olette sitä pääsääntöisesti noudattaneetkin, vaikka turvavälejä on mahdollisuus pitää. Kiitos tästä . Haluamme kuitenkin painottaa, että toivomme teidän käyttävän maskia, mikäli se on terveyden puolesta mahdollista. Toinen vaihtoehto on visiirin käyttö. Mikäli tilanne pahenee edelleen, joudumme muuttamaan suosituksen maskipakoksi. THL:n ohjeistuksen mukaan suosittelemme kaikkia 12 vuotta täyttäneiden ja sitä vanhempien käyttävän maskia/visiiriä.

3. KÄSIHYGIENIA! Muistakaa käyttää vähintään tarjoamaamme käsidesiä. Sitä tulee laittaa aina sisään tullessa sekä poistuessanne hallilta. Meillä on mahdollisuus käsienpesuun ennen käsidesin laittoa.

4. TURVAVÄLI! Huolehtikaa turvaväleistä. Antakaa ovista kulkiessa tilaa edellä kulkevalle. Kurssi ei ala ennen kuin kaikki ovat omilla paikoillaan, kiire ei ole. Lopetamme myös sen verran aikaisin, että edellinen ryhmä ehtii rauhassa alta pois ennen seuraavan tuloa. Odottakaa kurssin alkamista ulkona juuri tämän takia, ettei tule tungosta ovensuuhun.

Ja luonnollisesti hallille ei ole asiaa kipeänä tai jos olet karanteenissa/eristyksessä.
Negatiivinen koronatesti ei tee autuaaksi, jos on oireita, pysytään kotona.
Meillä saa aina korvata poissaolot, kunhan ilmoitatte niistä ennen tuntia ja korvaustunnista sovitaan viimeistään 2 viikon sisään kurssin loputtua.

Minna ja Marika 9.1.