Hajuerottelu   
Haistelu on koiralle lajityypillistä käyttäytymistä ja siten hyvin palkitsevaa koiralle. Kurssi sopii niin kotikoiran virikkeistämiseen ja aktivoimiseen kuin pidemmälle tähtääville koirakoille. Kurssi soveltuu kaikenikäisille koirille. Kurssi ei kuitenkaan sovellu ensimmäiseksi kurssiksi. Suosittelemme pentukurssin tai aikuisten alkeiskurssin käymistä ennen hajutyöskentelykurssille osallistumista
Hajuerottelun alkeet   
Kurssi sopii kaikenikäisille koirille, eikä koiralla tarvitse olla aiempaa kokemusta hajutyöskentelystä. Kurssi ei kuitenkaan sovi koiran ensimmäiseksi kurssiksi. Suosittelemme pentukurssin tai aikuisten alkeiskurssin käymistä ennen hajutyöskentelykurssille osallistumista. 

Kurssilla harjoittelemme  eukalyptus-hajun etsimistä. Kurssihintaan kuuluu 10 ml eukalyptus-hydrolaattipullo. Mikäli sinulla on kyseinen hydrolaatti ostettuna, etkä tarvitse kurssille uutta pulloa, laita meille sähköpostia niin sovimme kurssille uuden hinnan.
Kurssi antaa valmiudet kouluttaa koiralle uusia hajuja itsenäisesti.
Kurssi on 4 koirakon pienryhmä.kesäkuu

Hajuerottelun jatkoryhmä   
Kurssi soveltuu koirille, jotka ovat käyneet hajuerottelun alkeet ja osaavat etsiä eukalyptusta suht omatoimisesti, ilman ohjaajan suurempaa tukea. Kurssilla tehdään haastavampia piiloja sekä huone-etsintää. Etsinnät suoritetaan yksi koira kerrallaan. Ryhmä on 4 koirakon pienryhmä.
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.